Click pentru a trimite e-mail

De ce demisionează Ministrul Sănătății, Victor Costache, în plină criză CORONAVIRUS ?!Propunerea de a testa întreaga populație din București, ar fi creat animozități

În cursul acestei dimineți a apărut informația conform căreia Ministrul Sănătății, Victor Costache și-ar depune demisia în plină criză de pandemie din motive personale și profesionale. Intrebarea care ne intrigă pe toți este de ce? Ce se întâmplă? Lucrurile sunt mai grave decât sunt comunicate? Este depășit de situație? Îi este frică? Nu mai face față? Și-a îndeplinit misiunea și se retrage…”Maurul și-a făcut datoria, Maurul poate să plece”…?!

Premierul Ludovic Orban urmează să iasă în conferință de presă. Revenim cu amănunte.

UPDATE :

“În spatele acestei declarații de curtoazie se află o serie de animozități din interiorul echipei care a gestionat până acum criza iscată noul coronavirus.

Propunerea lui Costache de a testa întreaga populație din București, care depășește 3 milioane de suflete, a fost, potrivit unor surse guvernamentale, picătura care a umplut paharul neînțelegerilor. Pe de o parte, proiectul-pilot, cum l-a numit Costache, se izbea de lipsa testerelor pentru Covid-19. Pe de altă parte, propunerea a părut nerealistă, de vreme ce în ritmul folosirii a 3.000 de teste/zi, nu doar că ar fi consumat resursele sărace de care dispune în acest moment România, dar ar fi creat și o discriminare în raport cu restul populației, din alte zone ale țării. În plus, testarea ar fi durat ani” spun cei de la Europa liberă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.