Click pentru a te abona

DAPS Tulcea, proiecte la rang de excelență. Exemple de bune practici

552 Shares

Ministerul Muncii și Justiției Sociale a organizat în perioada 6 Noiembrie-7 Decembrie 2018 un Concurs de identificare a unor modele de bune practici în domeniul serviciilor sociale din România sub genericul “100 de exemple de bune practice în serviciile sociale din România” în anul Centenarului Marii Uniri.

“Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea (DAPS) a înscris în concurs trei proiecte care au și fost  alese ca fiind unele performante și eficiente pentru beneficiari și, cel mai important, am fost prima instituție publică, printre foarte multe ONG-uri de profil, care a obținut această recunoaștere a profesionalismului și dăruirii tuturor celor implicați” ne-a declarat Ștefana Zibileanu, directorul DAPS Tulcea.

“Vorbim despre  Unitatea de îngrijire “Armonia”, Centrul Multifuncțional “Sofia”, și Centrul Social de Urgență “Phoenix” din Tulcea.

Unitatea de îngrijire “Armonia”  s-a remarcat prin faptul că este singurul serviciu social care furnizează servicii la domiciliul persoanelor vârstnice, lucrează pentru dezvoltarea capacităților de integrare socială a acestora prin implicarea activă în soluționarea dificultăților cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Este deosebit de apreciat caracterul inovator al serviciilor oferite de Centrul Multifuncțional Sofia care a implementat un model de incluziune socială multietnic astfel încât reușește să acordate servicii integrate într-un climat școlar prietenos față de diversitatea etno-culturală a elevilor și prin valorificarea pozitivă a diferențelor culturale.

Și nu în ultimul rând, Centrului Social de Urgenţă „Phoenix” care oferă atât servicii în regim de urgență cât și servicii de sprijin pentru incluziunea socială, cu accent pe conștientizarea problemei și implicarea activă în rezolvarea acestora. Pentru că aici vin oameni cu vârste diferite care au rămas fără locuință, fără un loc de muncă, fără acte de identitate, de multe ori, fără speranță. Fiecare caz în parte are povestea lui și, evident, mai multe soluții.

Am reușit împreună cu oameni deosebit de devotați, de pregătiți din punct de vedere profesional, care înțeleg depinde de ei ca alți oameni să-și regăsească speranță, am reușit să obținem, iată, recunoașterea la nivel national prin alegerea celor trei proiecte sociale tulcene printre câștigători. Mulțumesc și felicit întreaga echipă” a spus directorul DAPS Tulcea, Ștefana Zibileanu vizibil emoționată la festivitatea de premiere.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com