Click pentru a trimite e-mail

Danube Furniture Cluster susține și promovează tinerele talente prin lansarea concursului ”Danube Young Designers Award 2019”

*Danube Furniture Cluster – DFC, cu sprijinul USH Pro Business, membru DFC, a lansat concursul ”Danube Young Designers Award 2019”, eveniment ce a fost găzduit la Sala Frescelor de Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”.

La eveniment au fost prezenți studenți din cadrul facultăților Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, conf. dr. arh. Codina Dușoiu, membrii al clusterului DFC, precum și reprezentanți ai centrului USH Pro Business, care asigură Secretariatul concursului lansat, și ai Asociației Producătorilor de Mobilă din România – APMR.

Evenimentul a punctat aspectele importante ale concursului precum tematica concursului (proiect de living modular și tapițerie/canapea; legătura cu ideea de Dunăre; originalitatea, ș.a) precum și aspecte legate de prezentarea proiectului, mecanismul de desfășurare a concursului, calendar și deadline-uri, premii, juriul și criteriile de jurizare, condițiile de eligibilitate, regulament de participare, ș.a.

Au fost anunțate etapele concursului respectiv: Etapa 1- lansare concurs (1 noiembrie 2019); Etapa 2- aplicare și înscriere (1 noiembrie – 9 decembrie 2019); Etapa 3 – jurizare (10-12 decembrie 2019) și Etapa 4 – anunțarea câștigătorilor și decernarea premiilor (13 decembrie 2019).

Concursul este deschis tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani, scopul concursului fiind susținerea și promovarea tinerelor talente, participarea la concurs fiind gratuită. Evenimentul de prezentare a proiectelor câștigătoare și de decernare a premiilor va avea loc în data de 13 decembrie 2019, ora 12:00, la sediul USH Pro Business.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.