Click pentru a trimite e-mail

Danube Delta Rally în plin cod galben de furtună și ploaie torențială. Premierul Victor Ponta-copilot onorific . Pe surse.

0 Shares

La Tulcea este în plină desfășurare cea de-a XV-a ediție a competiției automobilistice Danube Delta Rally, etapă a Campionatului Național de Raliuri, candidată în Cupa Europeană Auto din 2015 organizată de FIA.

“Startul festiv, desfășurat in piața Civica din Tulcea a adunat ieri un număr impresionant de spectatori, peste 12.000, conform informațiilor primite de la Jandarmeria Tulcea. La ceremonia de deschidere au fost prezenți: Răzvan Filipescu – Președintele Autorității Naționale de Turism, autoritățile locale și, spre încântarea spectatorilor, vedetele Gina Pistol – care a prezentat evenimentul alaturi de  Arnold Cobilanschi, Alina Puscas, Andreea Mantea, Doru Todorut, Cosmin Selesi, precum si Delia Matache care a sustinut si un concert de deschidere “ ne comunică Campionatul Național de Raliuri (CNR) într-un comunicat de presă.

Start2

Aceeași sursă ne informează despre faptul că premierul Victor Ponta, cunoscut pentru pasiunea sa pentru raliuri, ar participa “outside the competition” la Danube Delta rally 2014, alături de binecunoscutul pilot, Titi Aur cu o mașină cu numarul 0, un Subaru Impreza al celor de la Napoca Rally Academy. Nimeni, însă, nu vine cu o imagine care să ateste prezența premierului la competiția tulceană. După mai multe telefoane aflăm, pe surse, că a fost. Dar a plecat. Și că a venit pentru că a vrut să vadă cum este organizată această competiție și să promoveze Delta.

Zilele trecute, tot “sursele” din gura târgului, vorbeau despre faptul c-ar fi agitație mare în zonă pentru c-ar fi invitat și Prințul Charles dar nu s-a primit confirmarea. Dacă a fost sau n-a fost așa, nu știu. Dar știu sigur că moştenitorul coroanei britanice, a sosit chiar marţi după-amiază, în România, pe Aeroportul Internaţional “Transilvania”, din Târgu Mureş, cu un avion privat și că  a petrecut câteva ore în satul braşovean Viscri, a mers la locuinţa pe care a cumpărat-o aici, o casă de peste o sută de ani pe care dorește să o consolideze. A mers apoi in localitatea covăsneană Micloșoara, din zona Baraolt, unde a innoptat la reședința familiei contelui Kalnoky Tibor.

La Tulcea, vineri dimineață (30 mai 2014) s-a desfășurat sesiunea de shakedown în care Francois Delecour, campionul României din 2012 și 2013, a reușit cel mai bun timp, 02 min 01s, urmat de Simone Tempestini și Gergo Szabo. Programul zilei de astăzi a continuat cu patru probe speciale, Telița și Cocoșu, fiecare parcurse de două ori, urmate de superspeciala din centrul municipiului Tulcea de la ora 20:05. Francois Delecour s-a impus în primele probe în condiții atmosferice deloc prietenoase: a plouat torențial.

Ultima zi a raliului  va fi sâmbătă, 31 mai 2014, zi in care piloții vor concura pe alte doua probe speciale – Babadag și Eoliene, urmate, ca și în prima zi, de superspeciala din oraș începând cu ora 16:50 pm.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com