Click pentru a trimite e-mail

Dan Barna la Tulcea: Am încredere în tulceni şi-i aşteptăm alături de noi !

  • autor Geta Negrișanu
  • Este îngrijorător faptul că 50% dintre tinerii de liceu îşi văd viitorul în afara ţării. Este cea mai dureroasă statistică a ulimelor zile. De aceea este nevoie de schimbare.
  • Un tulcean de 70 de ani mi-a spus astăzi: ” Dacă sunteţi oneşti şi competenţi, România are o şansă “.
  • Vom susţine moţiunea de cenzură şi vom participa la discuţii pentru a găsi cea mai bună soluţie a unei formule de guvernare care să asigure perioada de interimat, dar care să ne ducă la alegeri anicipate. Nu este reală şi nu poate funcţiona ideea reformelor alături de oamenii care au fost lângă Liviu Dragnea şi PSD. După aceste alegeri trebuie să ne putem asuma o guvernare completă prin care chiar să facem aceste reforme de care România are nevoie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.