Click pentru a te abona

DA la Referendum! Schimbarea societății în care trăim depinde de fiecare dintre noi

246 Shares

România a reușit , așa cum ne-am dorit și am sperat , să trimită o majoritate pro-europeană în Parlamentul Uniunii Europene.

Am avut emoții și am așteptat cu sufletul la gură rezultatele preliminarii și nu a fost deloc ușor să ajungem unde suntem astăzi. Analizele noastre dinaintea campaniei prevedeau o participare măcar de 36%. Însă realitatea este mult mai dulce : s-a ieșit la vot în proporție de 49,02%  , ceea ce este imens acest procent. Efortul nostru de a ieși la vot și mobilizarea exemplară a cetățenilor ne pune pe harta participării printre țările cu democrații consolidate.

Cu încrederea și determinarea întregii echipe a Partidului Național Liberal ,fiecare telefon dat pentru mobilizarea cunoscuților , fiecare mesaj transmis către prieteni și cetățenii acestei țări , ne-au făcut să fim mândri de rezultatul obținut.

Din păcate au fost români care și-au dorit nespus de mult să voteze, au stat ore întregi la cozi de sute de metri , au fost umiliți  și nu au reușit să își exercite dreptul fundamental de a pune ștampila pe buletinul de vot.

Abuzul împotriva Diasporei nu a fost întâmplător. Guvernul trebuia să se pregătească temeinic după experiența cozilor nesfârșite din 2016. Dar nu a făcut-o. Trebuie transmis un mesaj clar celor care ne reprezintă : votul nostru este cel mai important și nu se joacă nimeni cu acest drept! Mobilizarea trebuie să fie de pe acum, pentru a exista o diferență la toamnă când vor fi prezidențialele. Diaspora a fost în mod intenționat împiedicată să voteze. De acum nu mai merge cu jumătăți de măsură , de adevăr și de acțiune !

Partidul Național Liberal a câștigat alegerile europarlamentare și a salvat calea europeană a României. Este un vot care ne onorează și ne obligă deasemenea enorm. PNL va pune imediat în aplicare rezultatele Referendumului pentru justiție și solicită adoptarea legii privind votul electronic.

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com