Click pentru a te abona

D600 nu trebuie depusă. Podul Tulcea (Măcin)-Brăila și Drumul expres, sunt de interes national. Ceasul ticăie.

4 Shares

*Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, 1 februarie a.c., la Tulcea, că formularul 600 nu trebuie să mai fie depus de contribuabili, “chiar dacă că nu este în mod clar menţionat într-un act normativ, atâta timp cât a fost prelungit acest termen nu mai trebuie să depună contribuabilii un astfel de formular”.

*Podul suspendat peste Dunăre Tulcea (Măcin) – Brăila și Drumul expres sunt obiective de interes national. Instrumentul financiar ITI Delta Dunării este foarte important pentru că aduce bani pentru județul Tulcea, pentru România. Trebuie să ne grabim. Ceasul ticăie.

*”Referitor la podul suspendat peste Dunăre, l-am rugat pe domnul ministru să ne susțină la nivelul Guvernului pentru grăbirea procedurilor de expropriere și pentru descărcarea arheologică ce trebuie făcută acum, în faza de proiectare, pentru a economisi timp”, a subliniat președintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

*Ordonanța 79: urmează discuții, analize și doar apoi comunicăm

*Codul Economic va armoniza legislația pentru o economie sănătoasă, bazată pe investiții și debirocratizare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com