Click pentru a te abona

Cutremur de 5,6 cu un „mecanism ciudat”

0 Shares

Sambata dimineata, primele date primite de la institutele de masurare a seismelor au aratat ca ar fi fost vorba de un cutremur cu magnitudinea de 6,0 – 6,1.Institutul National de Fizica a Pamantului a raportat automat mai multe miscari seismice, inclusiv prin contul de Twitter, cea mai mare masurand 6,0 grade. Ultima raportare a INFP vorbeste despre o intensitate de 5,6 grade si de o adancime de 112 km. Seismul s-a produs loc la orele 2.11, in zona Vrancea, la adancimea de 91,6 kilometri.

Untitled 1

Constantin Ionescu, directorul general al INFP a declarat, pentru Digi24, ca seismul de vineri spre sambata noaptea a fost „destul de semnificativ ca magnitudine” si a avut un mecanism mai ciudat, cu efecte catre nord-estul si estul Romaniei, ceea ce indica o rupere a faliei catre aceasta directie.

Acest seism a avut cam acelasi mecanism ca cel de-al doilea cutremur major din 1990, cel cu magnitudinea de 6,9. Este insa un cutremur de adancime, destul de semnificativ ca magnitudine, a tinut sa precizeze directorul general al Institutului pentru Fizica Pamantului.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com