Click pentru a te abona

Curaj Civic, pregătire copii. Activitate informativ-preventivă desfășurată de polițiști

119 Shares

În cadrul Proiectului Curaj Civic, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității, însoțiți de un psiholog-specialist al Poliției Elvețiene, au vizitat Liceul Tehnologic din localitatea Cogealac și Școala Gimnazială nr. 1 Mihai Eminescu din Costinești, unde au desfășurat ore interactive cu elevii.

 

Astfel, la data de 17 aprilie a.c., polițiștii le-au explicat elevilor aspecte privind comportamentul neadecvat al tinerilor în societate și consecințele în cazul în care ar rămâne nepăsători față de potențialele victime, fiindu-le prezentate metode de prevenire a diverselor situații violente, prin expunerea materialelor video.

Activitățile se subscriu Programului național și local de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor. 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com