Click pentru a te abona

Cupa înfrățirii la fotbal: Cahul, Republica Moldova, Tulcea, România, Izmail, Ucraina

50 Shares

Sâmbătă, 19 octombrie, pe stadionul Raional „Atlant” din Cahul, a avut loc cea de-a doua etapă a „Cupei Înfrățirii” la fotbal, un proiect al Asociației Județene de Fotbal Tulcea, care își dorește să întărească relațiile de prietenie și bună vecinătate între România, Republica Moldova și Ucraina. Prima etapă a acestei competiții s-a desfășurat la Tulcea, în perioada 14-15 septembrie, și a fost câștigată de echipa din Cahul.

Consiliul Județean Tulcea, finanțatorul  proiectului, este activ în acest domeniu, primele inițiative de acest gen fiind susținute în cadrul Asociaţiei de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea „Dunărea de Jos”. Delegația Consiliului Județean Tulcea, condusă de vicepreședintele Petre Badea și de consilierul județean Vasile Nedelcu, a transmis omologilor din Cahul, gazdele celei de-a doua etape a „Cupei Înfrățirii”, salutul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, precum și felicitările sale pentru reușita organizatorică.

Din punct de vedere fotbalistic, turneul a fost unul cu un nivel tehnico-tactic ridicat și extrem de echilibrat, toate meciurile terminându-se la egalitate. Reprezentanta județului Tulcea, constituită din jucători din campionatul județean, înregistrând o remiză albă cu echipa din Izmail (0-0) și făcând o partidă mult mai spectaculoasă cu reprezentanta raionului Cahul (2-2).  Astfel, departajarea s-a făcut la golaveraj: Cahul, locul 1, Tulcea pe locul 2 și Izmail pe locul 3.

Următoarea etapă și ultima din cadrul Cupei Înfrățirii la fotbal este programată a se desfășura la Izmail, cel mai propabil în primăvara anului viitor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com