Click pentru a trimite e-mail

„Cultură şi practică în medicina Wu. Exemplu excelent de medicină chineză tradiţională”

0 Shares

*Anul acesta se împlinesc 20 de ani de bună cooperare între Consiliul Judeţean Tulcea şi Municipalitatea din Suzhou iar cele două părţi au stabilit un program comun de activităţi, ce se vor desfăşura la Tulcea şi Suzhou.

Miercuri, 9 septembrie 2015, începând cu ora ora 11.30, la Centrul Medical C&T din Tulcea, str. Mahmudiei nr. 49-51,  va avea loc inaugurarea expoziţiei „Cultură şi practică în medicina Wu. Exemplu excelent de medicină chineză tradiţională”. Manifestarea este inclusă în programul vizitei în municipiul nostru a unei delegaţii oficiale din Suzhou, din care fac parte  Excelenţa Sa, domnul Xu Feihong – ambasadorul  RP Chineze în România, domnul  Zhang Zheng , Secretar I Ambasada RP Chineze şi domnul Su Yanwen, consul general al RP Chineze la Constanţa însoţiţi de mai mulţi reprezentanţi din domeniul medical din provincia Suzhou.

expo-china

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Tulcea, Centrul Medical C&T, Municipalitatea din Suzhou (China), Spitalul de Medicină Tradiţională Chineză din Suzhou, Biroul de Afaceri Externe din Suzhou şi Biroul de Sănătate Publică Suzhou şi constituie unul dintre rezultatele strânsei colaborări din ultimii ani între autorităţile judeţului, Centrul Medical C&T şi Spitalul de Medicină Tradiţională Chineză din Suzhou.

În anul 1995 a fost semnat un Protocol de Înfrățire între Consiliul Județean Tulcea și Municipalitatea Suzhou din Republica Populară Chineză. De-a lungul timpului au avut loc colaborări în domeniile învăţământului, sănătăţii, culturii şi artei.

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de bună cooperare între Consiliul Judeţean Tulcea şi Municipalitatea din Suzhou iar cele două părţi au stabilit un program comun de activităţi, ce se vor desfăşura la Tulcea şi Suzhou.

Expoziţia ce va fi inaugurată pe data de 9 septembrie 2015 la Centrul Medical C&T  va aduce în atenţia tulcenilor tehnica medicală tradiţională chineză. Vor fi expuse caligrafii, plante medicinale presate, instrumente medicale tradiţionale. De asemenea, va fi difuzat şi un film de prezentare ilustrativ pentru tradiţia şi experienţa acumulată de medicii din Suzhou în practicarea medicinei Wu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com