Click pentru a te abona

Cultiva și făcea trafic de droguri de mare risc

0 Shares

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările într-un dosar penal, cu privire la săvârșirea de către un bărbat din municipiul Constanța, a infracțiunilor de cultivare și deținere de droguri de risc, fără drept (art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/ 2000) și cultivare și deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu (art. 4 al. 1 din Legea nr. 143/ 2000).

În urma percheziției domiciliare, la data de 25.02.2015, efectuată la locuința celui în cauză, au fost ridicate 4.826,8 gr. cannabis vegetal, instalații și instrumentar pentru cultivarea ‘in-door’ a plantelor de cannabis, precum și suma de 2.700 lei, bani susceptibili a proveni din traficul de droguri. Asupra lucrurilor s-a dispus sechestru asigurător și s-a solicitat confiscarea.

Cel în cauză a fost cercetat și trimis în judecată în stare de arest preventiv.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com