Click pentru a trimite e-mail

Crucea Roșie Tulcea: daruri pentru cei mai săraci, mai necăjiți și mai singuri oameni.

0 Shares
*Carne, preparate din carne, dulciuri și alimente de bază pentru mulți dintre cei mai săraci și mai necășiți tulceni
Untitled-1

Joi, 17 decembrie, Moș Crăciun s-a oprit la sediul Crucii Roșii Tulcea pentru a împărți daruri familiilor aflate în dificultate din municipiul Tulcea. Oameni care nu mai sperau să se bucure cum se cuvine de Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului au primit daruri alimente, carne, dulciuri, preparate tradiționale.
235 de oameni săraci și extrem de vulnerabili au lăcrimat de bucurie și s-au bucurat pentru ajutorul primit, cu atât mai mult cu cât acesta a fost unul consistent. Pe lângă produsele alimentare de bază (ulei, zahăr, orez, făină, paste de tomate), oamenii au primit carne și preparate din carne, dulciuri și produse igienico-sanitare.

Pachetele cu ajutoare, în valoare totală de 8.150 lei,  au avut același conținut pentru toți beneficiarii, diferite fiind doar cantitățile, funcție de numărul membrilor din familie.
Pentru a veni în sprijinul persoanelor nedeplasabile, și în mod special a celor vârstnice, voluntarii s-au transformat în Spiridușii Moșului și au asigurat distribuția ajutoarelor la domiciliul acestora.
Poveștile de viață ale acestor oameni sunt absolut sfâșietoare astfel încât…Moșul și-a șters pe ascuns o lacrimă și a plecat emoționat cu promisiunea de a se întoarce la Crucea Roșie Tulcea cu 1300 de tichete sociale pentru persoanelor vulnerabile, beneficiare ale Legii 416/2001 privind venitul minim garantat din mai multe localități din județul Tulcea.
Să ne trăiești, Moșule și poate le spui și altor prieteni de-ai dumitale să nu uite de copii săraci care se culcă adeseori flămânzi și că n-ar fi rău dacă ar trece pe la cât mai mulți necăjiți.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com