Click pentru a te abona

Criză de guvernare: Protestul din 10 August – pasatul pisicii de la o instituție la alta

28 Shares

Criza de guvernare prin care trece țara și acțiunile celor de la putere au culminat cu protestul din 10 august . Ce s-a întâmplat de atunci ? Nimic. Doar declarații de la Ministrul de Interne la Prefectul Capitalei și la adjunctul șef al Poliției Capitalei.

Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene şi folosind tunurile cu apă. Oamenii care protestau pașnic au fost  luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur. Cei câţiva protestari care au fost violenţi pe parcursul mitingului au ripostat la asaltul jandarmilor, aruncând cu sticle şi pietre.

La ordinul cui a aruncat Jandarmeria  cu grenade cu gaze lacrimogene asupra femeilor și copiilor , asupra protestarilor pașnici ?

Adjunctul şef al Poliţiei Capitalei, chestorul Nicu Dragoş  ,este cel care a luat decizia de a solicita sprijinul Jandarmeriei în zona restaurantului Springtime, în mijlocul mulţimii care scanda, dar nu era violentă. Apariţia jandarmilor a iritat mulţimea, astfel încât s-au declanşat violenţele cărora jandarmerița le-a căzut victimă. Atacul asupra ei a condus la ordinul de evacuare a Pieţei Victoriei.

Declarațiile Prefectului Capitalei ,Speranța Cliseru, le contrazic pe cele făcute de Ministrul de Interne, Carmen Dan, și de maiorul Laurențiu Cazan, comandantul efectivelor de jandarmi aflate în Piața Victoriei pe 10 august. Ambii oficiali au afirmat că prefectul Capitalei, care a semnat ordinul de intervenție, a fost prezentă la fața locului începând cu ora 16:00. Doamna Prefect susține că nu a fost.

Cine a fost până la urmă ? Cine nu a fost ? Cine a dat ordinul ?

Domnilor guvernanți unde doriți să se ajungă? Să fie gazată toată lumea ? Am înțeles că nimeni nu își asumă responsabilitatea celor aproape 250 de persoane asistate medical și doar se pasează pisica de la o instituție la cealaltă.Deputat PNL/Gudu Vasile/Tulcea/Declaratie de presa

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com