Click pentru a te abona

Crimă sau sinucidere?! Cadavrul unei tinere care plutea pe Lacul Ciuperca din Tulcea, a stârnit panică printre cei care fac sport în zonă

327 Shares

Persoanele care obișnuiesc să facă un pic de mișcare pe malul lacului Ciuperca din Municipiul Tulcea au observat trupul unei tinere femei care plutea pe luciul apei și au sunat la 112. Se pare că era vorba despre o tânără de 29 de ani a cărei dispariție a fost semnalată încă de ieri după amiază (11 iunie a.c.)

“La data de 12 iunie a.c., cadavrul unei femei a fost observat plutind, pe lacul Ciuperca din municipiul Tulcea.
Din primele verificări a rezultat faptul că este vorba despre o femeie de 29 de ani, din județul Tulcea, a cărei dispariție a fost semnalată in după-amiaza zilei de 11 iunie a.c.

În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violență asupra cadavrului.
Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Tulcea, pentru a stabili circumstanțele exacte în care a decedat victima.

Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și imprejurarilor care au condus la producerea tragicului eveniment ” a comunicat IPJ Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com