Click pentru a te abona

Crima de la 4. Suspectul a fost găsit după ușă și le-a spus anchetatorilor că avea nevoie de bani pentru că era bolnav de cancer

91 Shares

Țipetele disperate ale unui bărbat care cere ajutor au alertat vecinii care-au apelat la la politiști pentru a-i veni în ajutor omului care a țipat îndelung apoi a tăcut brusc. S-a întâmplat la etajul 4 al unei locuințe din zona Casei de Cultură pe Bulevardul 1 Decembrie din Constanța.

Ajunși în scurt timp la locul cu pricina, anchetatorii au decoperit un bărbat de 84 de ani decedat prin sufocare cu o pernă pe față.

În casă, anchetatorii l-au găsit și pe agresor ascuns în spatele unei uși. Acesta a declarat că a sustras cheile de la o rudă a sa care avea grijă de bătrân și că a venit să –i ceară bani bătrânului pentru a se îngriji de o boală de cancer de care ar fi suferit. Bătrânul s-ar fi opus, agresorul a intrat în panică atunci când bătrânul a început să strige după ajutor și atunci i-ar fi indesat o pernă pe față pentru a-l face să tacă.

„În jurul orei 02.00, jandarmii de la IJJ Constanța  au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar striga după ajutor în timp ce se afla în locuința sa.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 39 de ani, care ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 84 de ani și care, în scopul de a-i sustrage o sumă de bani, l-ar fi sufocat cu o pernă.

În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de omor”conform informațiilor venite din partea IPJ Constanța.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Urmăreşte-ne şi pe Facebook

Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com