Click pentru a te abona

Creștem suprafața orașului Tulcea prin extinderea intravilanului în zona CAP-Marca unde construim și noua centură rutieră pentru traficul greu

307 Shares

articol de informare electorala

Noi, Pro România Tulcea, credem că prioritatea zero a oricărei administrații locale ar trebui să fie crearea condițiilor pentru a păstra cetățenii existenți în oraș, pentru a atrage noi locuitori și, evident, pentru a-i determina pe majoritatea concetățenilor noștri plecați în străinătate la muncă, să se întoarcă acasă.

Și, vă mărturisesc că eu chiar cred că toți/mulți dintre românii plecați în căutarea unor locuri de muncă mai bine plătite, se vor întoarce acasă în momentul în care vor vedea că lucrurile chiar încep să se schimbe în bine iar condițiile de viață, de studiu pentru copii, de existență în general, sunt comparabil egale cu cele pe care le au departe de casă.

În condițiile declinului demografic din România, goana după oameni va presupune inerent o dinamică în care unii vor pierde, iar alții vor câștiga. Acesta este unul dintre motivele care au la bază creșterea arealului orașului Tulcea prin extinderea intravilanului în zona fostului CAP, zonă cunoscută sub numele de Marca, acolo Primăria Municipiului Tulcea trebuie să extindă toate utilitățile astfel încât zona să se dezvolte.

Înainte de toate trebuie realizat și adoptat Planul Urbanistic General, acel document normativ care asigură o viziune clară de dezvoltare în sensul în care sunt rezervate/achiziționate terenuri pentru proiecte majore, sunt stabilite parcelele de teren construibile și mă refer la zonele în cere se poate extinde orașul, înclusiv suburbia Tudor Vladimirescu, sunt protejate anumite zone parcuri actuale, clădiri istorice aflate într-un stadiu avansat de degradare, potentiale noi zone verzi ale orașului pentru plimbare și relaxare, dotate cu mobilier stradal modern dar perfect integrat în peisajul urban.

În felul acesta propune un regim de înălțime, densitate și aliniament stradal, și crează o bază solidă pentru o eliberare rapidă și eficientă a documentelor necesare în procesul de construire.

Un PUG bine gândit poate să aducă beneficii ani de-a rândul comunității.

Avem în proiect construirea unei noi șosele de centură conform unor standarde europene după extinderea intravilanului și deci, creșterea suprafeței orașului deja foarte aglomerat, șosea de centură care, cu siguranță va ajuta la fluidizarea traficului din oraș pe unde ar urma să se desfășoare traficul greu.

Prioritare sunt și Dezvoltarea infrastructurii de business; Promovarea activă și focusată; Formarea de parteneriate pentru dezvoltare; Crearea unui mediu atractiv pentru investitori.

Pro România Tulcea vine cu o ofertă extrem de inteligentă, cu lucruri noi, fără să uite istoria și tradițiile, obiceiurile străvechi și multiculturalitatea orașului care a scris capitole importante în Istoria României.

Votează cu încredere Zibileanu Ștefana, Primar al Municipiului Tulcea!Votează echipa Pro România pentru că nu vei fi dezamăgit! Impreună schimbăm Tulcea!

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com