Click pentru a te abona

Crește valoarea tichetului de masă de la 15 la 20 de lei. În Europa, valoarea tichetelor este între 6 și 11 euro

170 Shares

Valoarea nominală a unui tichet de masă va ajunge la 20 de lei, conform unui proiect legislativ adoptat azi, 11 Februarie 2020 la Camera Deputaților. Tichetele de masă sunt bilete de valoare acordate lunar angajaților, ca o alocație individuală pentru hrană. Acestea pot fi folosite numai la achitarea mesei sau la achiziționarea produselor alimentare.

“Vorbim despre un proiect de lege promovat de PSD care a trecut de Senat iar votul de astăzi din Camera Deputaților a fost cel decisiv. Pot spune că șansele ca noua valoare să devină realitate sunt foarte mari (!) dacă Președintele Iohannis consideră că românii merită această normalitate și promulgă acest act normativ” a declarat deputatul social democrat, Mirela Furtună.

„Valoarea actuală a unui tichet de masă de 15,18 lei nu este suficientă pentru a cumpăra o masă de prânz, în condițiile în care valoarea medie a unei mese de prânz este de 21,40 de lei”. De altfel, valoarea de cca. trei euro a tichetului de masă din România este una dintre cele mai mici din Europa, unde valorile tichetelor sunt cuprinse între 6 și 11 euro.

Noi rămânem tributari valorilor social democrate și considerăm că orice măsură legislativă care sprijină oamenii în existența lor cotidiană este de bun augur pentru că aceste tichete sunt la fel de binevenite atât în familiile din zona de mijloc a societății românești cât mai ales pentru familiile cu mai mulți copii și cu mai multe nevoi.

Mai trebuie subliniat faptul că valoarea nominală stabilită prin lege a tichetelor este una maximală, ceea ce înseamnă că este opțională și că angajatorul poate alege să ofere pe tichetul de masă valoarea maximală sau una mai mică“ a mai spus deputatul social democrat.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com