Click pentru a te abona

Credincioșii de rit vechi îl prăznuiesc pe Sfântul Nicolae de iarnă

Astăzi, credincioșii ortodocși de rit vechi îl prăznuiesc pe Sfântul Nicolae de iarnă.Sunt cu gândul alături de enoriașii bisericilor din Carcaliu, județul Tulcea, Bârlad, județul Vaslui, Gura Humorului, județul Suceava, Climăuți, județul Suceava, Sarichioi, județul Tulcea, care își serbează astăzi hramul.

Fie ca rugăciunile sfântului făcător de minuni să ne călăuzească pașii spre vremuri mai bune!Tuturor celor care îi poartă numele le urez sănătate și împlinire sufletească!

С праздником Святого Николая Чудотворца!

Andrian Ampleev, Deputat CRLR

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com