Click pentru a te abona

CORONAVIRUS:11 tulceni confirmați, 142 de persoane testate, 1168 persoane aflate în izolare la domiciliu, 213 persoane în carantină

610 Shares

Astăzi, până la data de 09.04.2020 la nivelul județului Tulcea, sunt înregistrate 1168 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, în scădere față de ziua precedentă când au ieşit din perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 88 persoane si au intrat un numar de 55 persoane.

Până la data de 09 aprilie 2020 au ieşit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 2636 de persoane. De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 213 persoane. Până la data de 09 aprilie 2020 au ieşit din perioada de carantină 193 persoane.  Numărul total de paturi din centrele de carantină este de 426, din care disponibile 165. De asemenea, până la această dată au fost testate 142 de persoane din care confirmate ca fiind infectate 11 persoane (4 persoane din Tulcea, 4 din Horia, 2 din Sarichioi și o persoană din Valea Nucarilor). Una dintre persoane este deja vindecată și a revenit acasă. Majoritatea tulcenilor infectați sunt sub tratament la Spitalul Judetean de Urgență Constanța și una dintre persoane, cu o formă ușoară, este internată șa Tulcea cu o evoluție bună.

Toți cei infectați au venit din zonele roșii ale Europei și au urmat procedurile impuse.

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, pana în data de astăzi 09 aprilie 2020 s-au efectuat controale la 326 locuinte, din care la 254 de locuinţe de către lucrători ai Poliţiei şi la 72 de locuinţe de către lucrători ai Jandarmeriei fiind verificate în total 1009 persoane, dintre acestea 777 de către lucrători ai Poliţiei şi 232 de către lucrători ai Jandarmeriei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Tulcea, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranţă publică, acționează permanent în teren atât pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare cât şi pentru prevenirea și combaterea criminalității.

În urma efectuării acestor acţiuni privind respectarea prevederilor din Ordonanţele Militare emise de Guvernul României a reieșit faptul că nu toate persoanele au respectat condițiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 68 de sancţiuni contravenţionale pe parcursul zilei de ieri 08.04.2020, 62 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Poliţiei şi 6 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Jandarmeriei în valoare totală de 147.000 lei, din care 136.000 lei aplicate de poliţişti si 11.000 lei sanctiuni aplicate de Jandarmerie.

Până în prezent, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat un număr de 1,814 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 5,361,159 lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com