Click pentru a te abona

CORONAVIRUS Tulcea: A crescut numărul persoanelor testate, a crescut și numărul celor infectați. 30 de persoane sunt internate la spitalele din Tulcea și Constanța

267 Shares

*Până la această dată au fost testate 1.475 de persoane, 115 persoane fiind testate ieri 05.05.2020. Din persoanele testate până în prezent au fost confirmate 62 persoane care au şi fost internate pentru a primi tratament. A fost înregistrat un deces, o persoană în vârstă de 62 de ani. 30 de persoane sunt încă internate din care 20 la spitalul din Tulcea, secția de boli infectioase, iar 31 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate.

Până la data de 05.05.2020 la nivelul județului Tulcea, sunt înregistrate 382 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, in creștere față de ziua precedentă când au ieşit din perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 14 persoane si au intrat un număr de 33 persoane. Până la data de 06 mai 2020 au ieșit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 4310 de persoane.

De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 94 persoane. Până la data de 06 mai 2020 au ieşit din perioada de carantină 528 persoane.  Numărul total de paturi din centrele de carantină este de 426, din care disponibile 289.

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, pana în data de astăzi 06 mai 2020 s-au efectuat controale la 104 locuinte, din care la 86 locuinţe de către lucrători ai Poliţiei şi la 18 de locuinţe de către lucrători ai Jandarmeriei fiind verificate în total 393 persoane, dintre acestea 291 de către lucrători ai Poliţiei şi 102 de către lucrători ai Jandarmeriei.

În urma efectuării acestor acţiuni de verificare a persoanelor aflate în autoizolare a reieșit faptul că nu  toate persoanele au respectat condițiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 4.000 lei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Tulcea, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranţă publică, acționează permanent în teren atât pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare cât şi pentru prevenirea și combaterea criminalității.

În urma efectuării acestor acţiuni privind respectarea prevederilor din Ordonanţele Militare emise de Guvernul României pe tema respectării restricțiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare a reieșit faptul că nu toate persoanele au respectat condițiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 61 de sancţiuni contravenţionale pe parcursul zilei de ieri 05.05.2020, 40 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Poliţiei şi 21 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Jandarmeriei în valoare totală de 109.700 lei, din care 88.000 lei aplicate de poliţişti si 21.700 lei sanctiuni aplicate de Jandarmerie.

Până în prezent, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare emise de Guvernul României un număr de 3.867 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 10.635.739 lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com