Click pentru a te abona

CORONAVIRUS Tulcea: 344 de persoane testate, 32 persoane confirmate, 23 internate iar 9 persoane vindecate şi externate

321 Shares

Astăzi, până la data de 19.04.2020 la nivelul județului Tulcea, sunt înregistrate 518 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, în creștere față de ziua precedentă când au ieşit din perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 36 persoane si au intrat un număr de 100 persoane. Până la data de 19 aprilie 2020 au ieșit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 3769 de persoane.

De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 113 persoane. Până la data de 19 aprilie 2020 au ieşit din perioada de carantină 388 persoane.  Numărul total de paturi din centrele de carantină este de 426, din care disponibile 274. De asemenea, până la această dată au fost testate 344 de persoane, 30 persoane fiind testate ieri 18.04.2020. Din acestea au fost confirmate 32 persoane, 23 fiind internate iar 9 persoane vindecate şi externate.

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, pana în data de astăzi 19 aprilie 2020 s-au efectuat controale la 195 locuinte, din care la 175 locuinţe de către lucrători ai Poliţiei şi la 20 de locuinţe de către lucrători ai Jandarmeriei fiind verificate în total 617 persoane, dintre acestea 506 de către lucrători ai Poliţiei şi 111 de către lucrători ai Jandarmeriei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Tulcea, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranţă publică, acționează permanent în teren atât pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare cât şi pentru prevenirea și combaterea criminalității.

În urma efectuării acestor acţiuni privind respectarea prevederilor din Ordonanţele Militare emise de Guvernul României a reieșit faptul că nu toate persoanele au respectat condițiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale pe parcursul zilei de ieri 18.04.2020, 89 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Poliţiei şi 7 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Jandarmeriei în valoare totală de 296.865 lei, din care 278.365 lei aplicate de poliţişti si 18.500 lei sanctiuni aplicate de Jandarmerie. Până în prezent, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat un număr de 3.013 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 8.451.864 lei.

Astăzi, 19.04.2020, în cadrul ședinței zilnice în Grupul de Conducere al Comitetului Județean pentru Situații de Urgența s-a discutat rezultatele acțiunilor legate de coronavirus din ultimele 24 de ore și, cu precădere, modul în care a decurs acțiunea de supraveghere a cartierului Bendea din localitatea Babadag, cartier aflat în carantină, precum și modul în care s-au respectat recomandările privind sărbătorirea învierii Domnului în seara și noaptea de 18.04.2020. Nu a fost raportate probleme de natura ordinii publice.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com