Click pentru a te abona

CORONAVIRUS Tulcea: 169 de persoane testate, din care 16 confirmate pozitiv, 14 internate iar 2 persoane vindecate şi externate

183 Shares

Până la data de 13.04.2020 la nivelul județului Tulcea, sunt înregistrate 717 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, în scădere față de ziua precedentă când au ieşit din perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 117 persoane si au intrat un numar de 18 persoane. Până la data de 13 aprilie 2020 au ieşit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 3277 de persoane.

De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 202 persoane. Până la data de 13 aprilie 2020 au ieşit din perioada de carantină 254 persoane.  Numărul total de paturi din centrele de carantină este de 426, din care disponibile 196. De asemenea, până la această dată au fost testate 169 de persoane din care confirmate 16 persoane, 14 fiind internate iar 2 persoane vindecate şi externate.

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, pana în data de astăzi 13 aprilie 2020 s-au efectuat controale la 280 locuinte, din care la 244 de locuinţe de către lucrători ai Poliţiei şi la 36 de locuinţe de către lucrători ai Jandarmeriei fiind verificate în total 829 persoane, dintre acestea 685 de către lucrători ai Poliţiei şi 144 de către lucrători ai Jandarmeriei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Tulcea, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranţă publică, acționează permanent în teren atât pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare cât şi pentru prevenirea și combaterea criminalității.

În urma efectuării acestor acţiuni privind respectarea prevederilor din Ordonanţele Militare emise de Guvernul României a reieșit faptul că nu toate persoanele au respectat condițiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 118 de sancţiuni contravenţionale pe parcursul zilei de ieri 12.04.2020, 104 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Poliţiei şi 14 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Jandarmeriei în valoare totală de 391.000 lei, din care 366.000 lei aplicate de poliţişti si 55.000 lei sanctiuni aplicate de Jandarmerie. Până în prezent, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat un număr de 2.541 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 7.034.119 lei.

Astăzi, 13.04.2020, în cadrul ședinței zilnice a Grupul de Conducere al Comitetului Județean pentru Situații de Urgența s-au discutat rezultatele acțiunilor legate de coronavirus din ultimile 24 de ore. De asemenea, prefectul judeţul Tulcea, Alexandru Cristian Iordan s-a deplasat, alături de comandantul acţiunii pe plan judeţean din cadrul CJCCI, colonelul Daniel Petrov, la şedinţa Comitetului local pentru Situaţii de Urgenţă Babadag după care a efectuat o vizită în teren în cartierul Bendea şi la sediul Geamiei, la care a mai participat şi şefa centrului comunitar din Babadag, Doina Săcui. În cadrul şedinţei, la care au fost invitate cadre ale Poliţiei, Jandarmeriei, cadre medicale, cadre de la serviciul asistenţă socială primarul oraşului Bababdag, Georgian Caraman, a propus implementarea măsurii obligativităţii purtării măştilor şi mănuşilor de protecţie din momentul în care primăria va achiziţiona un număr suficient de astfel de materiale de protecţie. De asemenea, alături de hogea Geamiei Gazi Ali Paşa s-a convenit ca de miercuri să se livreze prânzul familiilor nevoiaşe din comunitatea “horahai” tocmai pentru a preveni părăsirea locuinţelor de către aceştia.  

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com