Click pentru a te abona

CORONAVIRUS, Primul deces înregistrat la Tulcea! Femeia din Babadag confirmată pozitiv a avut un contact reprezentat de un membru al familiei

366 Shares

Azi, 29.04.2020 a fost comunicat la DSP Tulcea primul deces al unuia dintre cazurile confirmate COVID-19 din judeţul TULCEA.

Este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de 62 de ani, din Babadag, care a fost internată la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea ca urmare a anchetei epidemiologice derulate în data de 18.04.2020, la Babadag.

Potrivit anchetei epidemiologice coordonate de dr. Laurenţia Militaru, s-a stabilit faptul că persoana în cauză a fost în contact cu un membru al familiei (confirmat Covid-19 pozitiv în ziua precedentă, respectiv 17.04.2020), motiv pentru care i s-au prelevat probe biologice tot în data de 18.04.2020 iar în data de 19.04.2020 rezultatele analizelor au confirmat  prezenţa COVID-19.

Dat fiind vârsta acesteia, 62 de ani, dar mai ales unele afecţiuni cronice (diabet zaharat, cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială şi alte afecţiuni endocrine) pacienta a fost transferată în data de 20.04.2020 la Spitalul Municipal Medgidia din judeţul Constanţa, iar în data de 21.04.2020 la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa.

Cu toate eforturile echipei medicale de la Secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, decesul pacientei a fost confirmat oficial şi prin Informarea de presă a Grupului de Comunicare Strategică de azi, 29.04.2020, ora 19.00, astfel:

Deces 688

Femeie, 62 ani din județul Tulcea.

Internată în data de 19.04.2020 în Spitalul Județean de Urgență – Boli Infecțioase Tulcea transferat în data de 20.04.2020 în Spitalul Orășenesc Medgidia.

Contact cu caz confirmat (nora).

Recoltare pentru COVID-19 in data de 18.04.2020.

Rezultat pozitiv în data de 19.04.2020.

Decedat în data de 29.04.2020.

Comorbidități: Diabet zaharat

Informațiile referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv cu noul coronavirus, numărul de teste efectuate, dar și decesele înregistrate din cauza COVID-19 sunt comunicate doar de către Grupul de Comunicare Strategică.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com