Click pentru a te abona

Coronavirus Județul Tulcea: 1.273 de persoane testate, 55 persoane confirmate pozitiv, 28 de persoane vindecate și un deces

254 Shares

Până la data de 04.05.2020 la nivelul județului Tulcea, sunt înregistrate 370 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, in creștere față de ziua precedentă când au ieşit d in perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 36 persoane si au intrat un număr de 51 persoane. Până la data de 04 mai 2020 au ieșit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 4274 de persoane.

De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 84 persoane. Până la data de 04 mai 2020 au ieşit din perioada de carantină 518 persoane.  Numărul total de paturi din centrele de carantină este de 426, din care disponibile 297.

De asemenea, până la această dată au fost testate 1.273 de persoane, 49 persoane fiind testate ieri 03.05.2020. Din cele 1.245 de persoane testate până în prezent au fost confirmate 55 persoane care au şi fost internate pentru a primi tratament. A fost înregistrat un deces, o persoană în vârstă de 62 de ani. 26 de persoane sunt încă internate din care 18 la spitalul din Tulcea, secția de boli infectioase, iar 28 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate.

În cadrul ședinței zilnice a Grupul de Conducere al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, astăzi s-au discutat rezultatele acțiunilor legate de coronavirus din ultimele 24 de ore. După şedinţă, prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Cristian Iordan, s-a deplasat la Babadag, împreună cu şefii ISU Delta, IPJ şi IJJ Tulcea, unde a participat la ședinţa operativă privind instituirea unui nou plan de monitorizare a Cartierului Bendea. La şedinţă au fost invitaţi şi au participat primarul oraşului Babadag, Georgian Caraman, cei trei medici de familie din oraş, precum şi asistenţii medicali, mediatorii şcolari şi sanitari, precum şi reprezentanţi ai comunităţii xoraxaj din Babadag. În urma şedinţei s-a decis ca începând de azi, cinci echipe mixte să verifice zilnic starea de sănătate a persoanelor din locuinţele cu cazuri confirmate din Cartierul Bendea. De asemenea, un nou set de mesaje audio a fost transmis, începând de azi, pe străzile din cartierul Bendea.

În urma efectuării unor acţiuni privind respectarea prevederilor din Ordonanţele Militare emise de Guvernul României pe tema respectării restricțiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare a reieșit faptul că nu toate persoanele au respectat condițiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale pe parcursul zilei de ieri 03.05.2020, 50 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Poliţiei şi 14 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Jandarmeriei în valoare totală de 159.500 lei, din care 118.000 lei aplicate de poliţişti si 41.500 lei sanctiuni aplicate de Jandarmerie.

Până în prezent, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare emise de Guvernul României un număr de 3.747 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 10.386.239 lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com