Click pentru a te abona

Coordonatorul PRO România Tulcea, Ștefana Zibileanu, salută decizia Corinei Crețu de a candida la alegerile europarlamentare pe lista PRO România.

16 Shares

Coordonatorul PRO România Tulcea, Ștefana Zibileanu,  salută decizia Corinei Crețu de a candida la alegerile europarlamentare pe lista PRO România:

“Candidatii PRO România pentru Parlamentul European trebuie să fie PROfesioniști , PRO Europa,  PRO Dezvoltare și Progresul Romaniei (!) Iar doamna Corina Crețu a demonstrat că îndeplinește toate aceste criterii impuse de complexitatea timpului pe care-l trăim și de importanța fiecărei decizii pentru viitor, drept pentru care noi, PRO România Tulcea, îi spunem bun venit în echipă(!).

“Candidez pentru alegerile europarlamentare din 26 mai din partea partidului Pro România, care are un proiect ambițios de dezvoltare a României, cu oameni competenți și profesioniști. Așa cum spuneam, am fost și rămân social-democrată europeană convinsă și cred singura șansă de dezvoltare a României este în interiorul unei Uniuni Europene puternice și echitabile, unde avem aliați și prieteni…”, a spus Corina Crețu în deplină concordanță cu tot ceea ce ne-am propus noi toți cei care credem în acest proiect politic.

PRO România Tulcea susține cu tot mai mulți mebri și simpatizanți acest model nou pe scena politicăpentru care proiectul Uniunii Europene este unica soluție politică și geopolitică prin care se poate prezerva pacea și dezvoltarea pe bătrânul continent. Deasemenea, PRO România propune un concept inovator vizavi de diaspora românească, așadar cu românii de pretutindeni pentru care vom găsi cele mai concrete și susțenabile proiecte de a-i convinge să se întoarcă, să trăiască și să muncească, acasă.

Mulțumesc tuturor celor care doresc să ne cunoască și vă invit în continuare la sediul nostru din Tulcea, Str.Babadag nr.2. Bl.13, tronson A, telefon 0753360174” a declarat Ștefana Zibileanu, coordonatorul PRO România Tulcea .

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com