Click pentru a trimite e-mail

ANUNȚ PUBLIC

SC NARCISA MOB DESIGN SRL cu sediul in Tulcea str.Barajului nr.4 titular al Planului Urbanistic Zonal cu amplasamentul in str.Livezilor nr 3, Municipiul Tulcea , Jud.Tulcea , anunţă publicul interesat asupra depunerii primei versiuni a planului la APM Tulcea , în vederea obţinerii avizului de mediu pentru proiectul de construire Aparthotel Prezident.
Publicul interesat poate consulta propunerea de plan la sediul APM Tulcea , str. 14 Noiembrie nr.5 tel: 0240510622, fax: 0240510621, e-mail: office@apmtl.anpm.ro de luni pana joi intre orle 8-16.30 si vineri intre orele 8-14.00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic în scris la sediul APM Tulcea în termen de 18 zile calendaristice de la data apariţiei anunţului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.