Click pentru a te abona

Construim și amenajăm o creșă modernă și sigură pentru copii în Cartierul Nou (str. Balizei) și modernizăm cartierele Vărărie-Baltă, Baltag, Sud-Vii, Mesteceni cu toate utilitățile necesare

121 Shares

articol promovare electorală

Modernizarea sectorului educațional este de o importanță primordială. Pentru orice primar, investițiile în infrastructură educațională și implicarea în asigurarea unui management eficient al școlilor trebuie să fie una dintre cele mai mari și importante provocări.

În ceea ce privește sistemul educațional, fiecare ciclu e important, de la creșă și grădiniță, la ciclul universitar, post-universitar și sistemul de învățare continuă.

Lipsa creșelor, peste tot în țară, determină multe femei să aleagă între copii și carieră – o alegere care nu ar trebui să existe într-o țară Pro Dezvoltare, Pro Educație.

O rețea extinsă de creșe ar fi benefică tuturor (!) și apoi, cred că această stare de fapt ține de normalitate.

Toți primarii ar trebui să se gândească la elaborarea unei strategii pentru creșterea numărului de creșe. Nu e necesar ca această infrastructură să fie construită doar de sectorul public, dar firmele private, mai ales cele mari, pot fi atrase să investească în creșe care să deservească angajații lor, de exemplu. Continui să cred că dialogul constant cu mediul de afaceri poate să ofere dezvoltatorilor condiții mai favorabile pentru dezvoltarea unei parcele din intravilan în schimbul construirii pe banii dezvoltatorului a unor clădiri/zone de utilitate publică (de exemplu o creșă, o zonă verde publică).

Calitatea vieții joacă un rol foarte important pentru oameni. Planificarea urbanistică aproape inexistentă din trecut își face resimțite efectele și în prezent: la periferia sau în jurul orașelor dinamice se dezvoltă noi cartiere de tip ”plombă” cu care autoritățile locale nu țin pasul, context în care proprietarii sunt de multe ori îndemnați să-și rezolve accesul la utilități pe cont propriu. Lucru pe care nu-l pot face pentru că veniturile, în majoritate, modice nu le permite acest lucru.  

Reabilitarea infrastructurii de transport cu mobilier urban decent, modernizămarea cartierelor Vărărie-Baltă, Baltag, Sud-Vii, Mesteceni cu toate utilitățile necesare, construirea și amenajarea unei creșe moderne în Cartierul nou, pe str. Balizei, sunt priorități pentru noi, sunt lucruri de care au nevoie oamenii și care este absolut necesar să fie realizate pentru că și în aceste cartiere locuiesc și trăiesc tulceni.

Votează cu încredere Zibileanu Ștefana, Primar al Municipiului Tulcea! Votează echipa Pro România pentru că nu vei fi dezamăgit! Impreună schimbăm Tulcea!

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com