Click pentru a te abona

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea: Surpriza oferită elevilor performeri, olimpici, șefi de promoție, celor care au absolvit cu nota 10 sau aproape de 10, este una binemeritată. Felicitări!

“Ziua de 24 iunie a fost una absolut specială pentru mulți dintre noi cei care ne-am îndreptat atenția copiilor cu rezultate deosebite la invățătură, tinerii de mâine care vor face ca lumea să fie mai bună și mai înțeleaptă. Așadar, vorbim despre o zi specială, cu copii speciali, părinți speciali și cadre didactice speciale.
Anul acesta, din cauza situației deosebite în care ne aflăm, absolvenții claselor a 8 a și absolvenții de liceu nu au putut participa la activitățile specifice sfârșitului de an școlar. Nu s-au putut bucura cum se cuvine de performață și de finalizarea unor capitole importante din viață.

Astfel încât am încercat noi să le oferim o surpriză elevilor performeri, olimpici, șefi de promoție și în special celor care au absolvit cu nota 10 sau aproape de 10.
Împreună cu partenerii noștri, B.C.R și Asociația Totul este Posibil (cărora le mulțumim din tot sufletul) am oferit decarilor o miniexcursie în Deltă, pe parcursul căreia s-au oferit premii cadou (cărți, baterii externe, board games, pușculițe) și s-au servit prăjituri, băuturi racoritoare și un tort )!) cu totul și cu totul special pentru acești copii de excepție.

Un eveniment deosebit, cu elevi deosebiți, cu părinți deosebiți și cu dascăli deosebiți. Felicitări tuturor!” ne-a declarat primarul Municipiului Tulcea, Constantin Hogea cu prilejul frumoasei “întâmplări” plănuite cu sprijinul oamenilor cărora le pasă de viitorul celor mai muncitori și mai perseverenți dintre tinerii performeri din învățământul tulcean și pentru care avem tot respectul și prețuirea.

Iată cine sunt acești campioni acestui an care ne-a pus pe toți la grea încercare:
*Teodora Lovin- Colegiul Spiru Haret (media de absolvire 10)
*Andreea Maria Alexe- Școala Generală Constantin Găvenea (10)
*Luca Țincoca- Școala Generală Constantin Găvenea (10)
*Raisa Georgiana Bahaciu- Liceul Teoretic Grigore Moisil (10)
*Denisa Dumitru- Școala Generală Nifon Bălășescu (10)
*Luca Daniel Popescu- Școala Generală Ion Luca Caragiale (10)
*Amelia Maria Roibu- Școala Generală Ion Luca Caragiale (10)
*Gabriel Paraipan- Colegiul Spiru Haret (9,95)
*Florea Răducan Alexandru- Colegiul Spiru Haret (9,95)
*Alexandru Gabriel Lefterache- Liceul Teoretic Grigore Moisil (9,94)
*Andreea Iacob- Liceul Teoretic Ion Creangă (9,68)
*Paula Chinda- Liceul Teoretic Ion Creangă (9,63)
Felicitări tuturor!

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com