Click pentru a trimite e-mail

Constantin Hogea, primarul Municipiului Tulcea: Avem semnate contractele pentru 30 de autobuze electrice și continuăm reabilitarea străzilor (Babadag, Isaccei, Mahmudiei, Eternității)

525 Shares

„Intâi de toate vreau să lămuresc un lucru: faptul că informez tulcenii despre proiectele pe care le derulează Primăria Tulcea, despre acțiunile pe care le întreprindem în această perioadă de pandemie, este un fapt firesc.

Asta trebuie să facem, să informăm oamenii cetății (!) cum îmi place mie să spun, să răspundem întrebărilor domniilor lor și evident, presei, atunci când ne adresează întrebări pertinente” a declarat primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea.

„M-ați întrebat despre autobuzele nepoluante despre care vorbeam la începutul anului. Iată, că marți, 12 Mai a.c., a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Modernizarea parcului auto de transport călători din municipiul Tulcea”, privind achiziționarea de vehicule nepoluante pentru transportul public, în valoare de 98.217.383,15 lei cu TVA.

Vorbim despre achiziția a 20 de autobuze electrice, cu toate dotările moderne, proiect care prevede și reabilitarea străzilor Babadag, Isaccei, Eternității și Mahmudiei.

Reamintesc faptul că la sfârșitul anului trecut a mai fost semnat un contract privind finanțarea a încă 10 autobuze electrice pentru municipiul Tulcea prin POR în parteneriat cu MDRAP în valoare de 28.544.399,39 lei.

Așadar, putem spune cu bucurie că municipiul Tulcea va beneficia de 30 de autobuze electrice cât de curând posibil.

Și pentru că știu că sunt încă mulți oameni care nu sunt mulțumiți, nu sunt informați corect sau sunt doar cârcotași deși eu nu cred, pentru că nu cunosc decât câțiva cârcotași…Nu contează. Așadar, pentru că am văzut întrebări pe rețelele sociale referitoare la cum vor fi reabilitate străzile amintite mai sus, aș vrea să le spun că vor arăta la fel cu cele pe care le-am finalizat la sfârșitul lunii noiembrie 2019, cu reabilitarea completă a  infrastructurii rutiere, a parcărilor, aleilor, a trotuarelor.

Așa după cum vedeți că arată străzile: Barajului, Frasinului, Podgoriilor, Independenței, Energiei, Narciselor, Potcovari, 14 Noiembrie , Drumului Lupului și Tudor Vladimirescu (strada+parcare), aleile dintre blocuri, parcări, trotuare despre care am vorbit la vremea respectivă și despre care tulcenii de bună credință, știu, cu siguranță.

Nu aș vrea să se reducă totul la…campanie electorală și la niște promisiuni fără acoperire, suntem tulceni, ne cunoaștem în mare parte între noi și nu am vrut să vă amăgesc niciodată și nici să mă explic cu faptul că, din păcate finanțările pentru proiectele edilitare pe care ni le-am propus trebuie să parcurgă niște proceduri care chiar nu depind de noi” a  mai spus primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea,  urându-le tuturor tulcenilor, sănătate.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com