Click pentru a te abona

Constantin Hogea: Dezinfectăm orașul Tulcea în fiecare zi și contribuim cu fonduri pentru achiziționarea a trei aparate de ventilație mecanică pentru Spitalul Tulcea

“Ne-am asumat răspunderea pentru ca dezinfecția să se desfășoare conform unui grafic, m-ați întrebat și pot să vă spun că încă din data de 14 martie, societatea de Servicii Publice S.A, sub coordonarea Serviciului Gospodărie Municipală din cadrul Primăriei Municipiului Tulcea, a început stropirea străzilor cu soluție de apă și clor, acțiune desfășurată cu 2 autocisterne”, a spus Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea.
“Ieri, 23 Martie a.c. de exemplu s-a acționat pe aleile din parcurile orașului (Ciuperca, Monument, Parcul personalităților), zona Autogară, Piața Independenței, strada Portului cu aleile adiacente Casei Cărții și a blocurilor turn (str. Garii, alei blocurile G,și din zona Spicul). Astăzi, 24 Martie se acționează în zona Livezilor, Baltag, Mesteceni, CAP, aleile din Piața Nouă, cele dintre blocurile din cartierul de Vest, zonele Alunișului, Spitalului, Iuliu Maniu, Drumul Lupului.
Venim cu rugămintea ca posesorii de autovehicule să ne sprijine și să parcheze mașinile astfel încât să permită accesul utilajelor de stropit cu dezinfectant.

Deasemenea, trebuie să fac cunoscut faptul că în ședința Consiliului local Tulcea din data de 31 Martie a.c. urmează să aprobăm alocarea a 549.000 de lei pentru achiziționarea a trei aparate de ventilație mecanică pentru Spitalul Județean de Urgență Tulcea. Acești bani provin din bugetul alocat organizării Zilelor Municipiului Tulcea în cuantum de 449.000 de lei plus 100.000 de lei din bugetul primăriei. Consider că micile sau marile acțiuni din fiecare zi, ale fiecăruia dintre noi, începând cu autoritățile publice și continuând cu fiecare dintre cetățenii orașului ne vor ajuta pe toți să trecem peste această teribilă încercare de care nu suntem vinovați. Dar, indiferent de locul pe care-l ocupăm în comunitate trebuie să respectăm regulile impuse cu celeritate, cu responsabilitate, cu solidaritate.

Vă mulțumesc tuturor și vă rog să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră a familiei și a bătrânilor dumneavoastră. Vom trece împreună și peste această teribilă pandemie”, a transmis primarul Constantin Hogea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com