Click pentru a te abona

Constantin Arvinte, „Folclor muzical din Dobrogea“-lansare de carte pe ritmul Rapsodiei Dobrogene

0 Shares

Joi, 24 septembrie 2020, la Casa Avramide, s-a desfășurat festivitatea lansării cărții maestrului Constantin Arvinte, „Folclor muzical din Dobrogea“, eveniment organizat de Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“.

 „Este foarte greu să iei cuvântul în fața unui asemenea auditoriu, să spun foarte multe lucruri nu mi-aș permite despre marele maestru, decât să vă mulțumesc și să subliniez că mă simt onorat că iau parte la acest eveniment. Este un privilegiu pentru noi să avem în această seară o asemenea manifestare și atâtea personalități prezente la o lansare de carte de folclor, având în vedere că această zonă este una cu 16 etnii, o zonă în care am reușit să ne regăsim în tradițiile și în folclorul fiecăruia.

Vreau să mulțumesc marelui maestru pentru această carte despre folclorul dobrogean, îi mulțumim bunului Dumnezeu că v-a dat putere pentru a realiza acest lucru și vă așteptăm cu drag, de fiecare dată, în rândul dobrogenilor“, a declarat administratorul public, Vasile Strat.

Potrivit organizatorilor, editarea cărții unei personalități precum Constantin Arvinte, compozitor, dirijor și folclorist, este cu atât mai mult, o datorie de onoare pentru Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“ cu cât reprezintă roadele unei documentări temeinice și îndelungate, realizate de o echipă de culegători de excepție, despre Folclorul muzical din Dobrogea.

Constantin Arvinte a compus în timp câteva suite orchestrale dobrogene, printre care și „Rapsodia dobrogeană“, compusă în 2016 chiar pentru ansamblul artistic tulcean.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com