Click pentru a te abona

Constanța:Trafic și consum de droguri de mare risc

0 Shares

Joi, 24 iulie 2014, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu poliţişti din cadrul BCCO Constanţa, sprijiniţi de  I.P.J. Constanţa – S.A.S. şi Gruparea Mobilă de Jandarmi “Tomis” Constanţa, au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa pentru destructurarea unui grup infracţional implicat în comiterea de infracţiuni de trafic şi consum de droguri de risc, la locuinţele a patru persoane bănuite. În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor: suma de 7.350 lei, 1 planta de 90 cm cannabis, cultivată în curtea unui imobil, 2 grindere, 1 narghilea cu urme de cannabis, 5 comprimate rotunde de culoare verde închis, 1 pungă 100 gr cannabis, 7 pliculeţe autosigilate conţinând câte 1 g cannabis fiecare, 2 plicuri cu tulpina şi frunze de cannabis, 1 pungă plastic conţinând 50 g seminţe cannabis, 1 plic autosigilant cu 0,5g substanţă  pulverulentă alba, 2 seringi hipodermice + 2 linguri cu urme de substanţă pulverulentă, 6 seringi hipodermice nefolosite, 2 cantare electronice, 1 g rezină cannabis, telefoane mobile şi înscrisuri care au legătură cu cauza. Persoanele menţionate sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, deţinere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu şi punerea la dispoziţie cu ştiinţă a unei locuinţe pentru consum ilicit de droguri,  fapte prevăzute de art. 2 al.1,  art. 4 al.1 şi de art. 5 din Legea 143/2000.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com