Click pentru a te abona

Constanța: Focuri de armă pentru hoți de combustibil din vagoanele cisternă

38 Shares

Polițiștii din Constanța au efectuat 11 percheziții la persoane bănuite de furturi de combustibil din vagoanele unui tren de marfă. S-au ridicat 290 de litri de motorină și dispozitive de sustras produs petrolier, iar 7 persoane au fost arestate preventiv.

 La data de 24 ianuarie 2019, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au surprins trei bărbați, care ar fi sustras produs petrolier din vagoanele cisternă ale unui tren de marfă, staționat în gara CF Saligny Est.

Polițiștii i-au somat pe bărbați, dar aceștia au încercat să fugă. A fost efectuat un foc de avertisment, apoi 5 focuri de armă în direcția autoturismului (fără a fi nimeni rănit), însă cei în cauză nu s-au conformat, reușind să scape.

La scurt timp, conducătorul autoturismului, un bărbat, de 29 de ani, a fost depistat și reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, de Judecătoria Constanța.

În cauză, la data de 26 ianuarie a.c., polițiștii de la transporturi au efectuat 11 percheziții la locuințele a 8 persoane ce ar fi implicate în furtul de combustibil din vagoanele cisternă, precum și de furtul unor fierăstraie circulare cu banc.

S-au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 290 de litri de motorină, 5 butoaie de câte 250 de litri fiecare, cu miros specific de motorină, 5 dispozitive de sustras produs petrolier, 3 fierăstraie circulare cu banc și 4 plase de pescuit tip monofilament.

Cele 8 persoane – o femeie și 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 52 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore. Ieri, acestea au fost prezentate Judecătoriei Constanța, care a dispus arestarea preventivă a 6 bărbați, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat (produs petrolier și fierăstraie) și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul femeii și a altui bărbat, cercetați pentru tăinuire a fierăstraielor circulare sustrase.

În activități au fost angrenați și polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Constanța. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com