Click pentru a te abona

Constanța: Percheziții pentru săvârșirea infracțiunilor de îngroparea deșeurilor și abandonarea, deșeurilor

1.4K Shares

În această dimineață, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, sub coordonarea procurorului de caz Teodor Niță, specializat în combaterea infracționalității de mediu, efectuează 11 percheziții la domiciliile unor persoane fizice și sediile unor persoane juridice, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de îngroparea deșeurilor și abandonarea, aruncarea și/sau ascunderea deșeurilor.

Garda de Mediu perchezitii la Constanta

Perchezițiile au loc cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și al specialiștilor Gărzii de Mediu Constanța. Perchezițiile se desfășoară în municipiul Constanța, orașul Năvodari, comunele Lumina, Topraisar și satul Dulcești.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, din luna februarie a.c. și până în prezent, persoanele în cauză ar fi încălcat dispozițiile O.U.G. 92/2021, privind regimul deșeurilor, pe care le-ar fi depozitat, aruncat sau abandonat în mod ilegal.

La percheziții participă și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

1.4K Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com