Click pentru a te abona

Consiliul Judeţean Tulcea, partener în proiectul „ Eforturi combinate pentru reducerea abandonului şcolar”

0 Shares

În perioada 11-12 septembrie 2014, la Sundsvall, Suedia, a avut loc întâlnirea de demarare a proiectului „Eforturi combinate pentru reducerea abandonului şcolar”, proiect finanţat de Comisia Europeană, prin intermediul Programului Erasmus +.

Aplicantul principal în cadrul acestui proiect este Consiliul Landului  Vasterrnorland  din Suedia,  parteneriatul strategic având în componenţă  parteneri din România, Norvegia şi Spania.  Proiectul, demarat la 1 septembrie,  are  o durată de 2 ani şi  un buget estimativ de 115.170 Euro.

La întâlnirea de demarare a proiectului, au fost confirmate regulile de implementare, acţiunile eligibile, au  confirmate acţiunile proiectului, modul de lucru, fiind stabilite şi  ţintele care trebuie atinse, fiecare instituţie parteneră prezentând atribuţiile pe care le are în domeniul educaţiei.

La această întâlnire, Consiliul Judeţean Tulcea a fost reprezentat de Mircea Iordache, consilier superior în cadrul Biroului Comunicare, Relaţii Externe, Anticorupţie şi Promovarea Judeţului. Consiliul Judeţean Tulcea face parte din grupul de lucru împotriva abandonului şcolar din cadrul Ansamblului Regiunilor Europene, ideea acestui proiect fiind rodul muncii acestui organism internaţional.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com