Click pentru a trimite e-mail

Consiliul Județean Tulcea are majoritate PSD+ALDE (rezultate parțiale)

0 Shares

În județul Tulcea, indiferent de cum s-a votat pentru primărie și consiliul local, PSD-ul lui Teodorescu Horia a obținut cel mai bun procent 41,31%(rezultate pentru 34 de UAT-uri). PNL-ul a fost votat cu 34,40% din sufragii, ALDE 8,00% și PMP 6,46%, UNPR 2,73%.  Municipiul, după cum deja știți a optat în majoritate (la o prezență relativ mică la vot de doar 27844 electori (36,69%) dintr-un total de 75822 înscriși pe listele permanente) pentru  independentul Hogea pentru primăria Tulcea (33,74%) urmat de Simion Lucian -PSD) cu 27,8%, Zibileanu Ștefana, PNL, 16% dar cele mai multe voturi pentru Consiliul Județean Tulcea au revenit tot PSD-ului, și vorbim de 40,97%, PNL-ul a obținut 29,43% din sufragii, ALDE 7,23, PMP 10,25%, PPU 3,92%, PRU3,51%, PND 3,21%.

În această situație PSD-ul poate face o majoritate confortabilă împreună cu ALDE în Consilil județean Tulcea care urmează să-și aleagă executivul, respectiv, președintele și vicepreședinții.

Vedeți toate aceste informați desfășurate în tabelul de mai jos.

Consilieri-Judeteni-small 02

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com