Click pentru a te abona

Consilier județean PNL: „Stimați colegi, îmi dau demisia din cauza …schimbării de domiciliu”

0 Shares

Tașcu Caraman a omorât un om în urmă cu două luni și jumătate. Din cauza neatenției și, se pare, a consumului de alcool, omul de afaceri a lovit cu autoturismul marca Volkswaen Touareg un motoscuter condus regulamentar de un bărbat. Se întâmpla într-o seară de luni, 8 septembrie a.c. pe DN 22 la km 230+80, ruta Babadag – Baia. În urma accidentului a rezultat decesul omului de pe moped. Polițiștii au declarat atunci că șoferul autoturismului a refuzat testarea cu aparatul etilotest drept pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge (conform legii) pentru stabilirea alcoolemiei. În toată această perioadă în care s-a desfășurat ancheta nu s-au făcut publice coordonatele alcoolemiei sau alte informații din dosar.

Astăzi, la finalul unei ședințe a Consiliului Județean Tulcea, tensionate și cu mai multe hotărâri neadoptate ca urmare a faptului că foștii liberali aleși pe listele USL s-au regrupat (parțial) într-o nouă alianță, ACL, consilierul Tașcu Caraman a anunțat că – și dă demisia din motive de…schimbarea domiciliului.

Conducătorul mopedului poseda permis de conducere corespunzător categoriei și purta cască de protecție.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com