Click pentru a trimite e-mail

Consilier județean PNL: „Stimați colegi, îmi dau demisia din cauza …schimbării de domiciliu”

0 Shares

Tașcu Caraman a omorât un om în urmă cu două luni și jumătate. Din cauza neatenției și, se pare, a consumului de alcool, omul de afaceri a lovit cu autoturismul marca Volkswaen Touareg un motoscuter condus regulamentar de un bărbat. Se întâmpla într-o seară de luni, 8 septembrie a.c. pe DN 22 la km 230+80, ruta Babadag – Baia. În urma accidentului a rezultat decesul omului de pe moped. Polițiștii au declarat atunci că șoferul autoturismului a refuzat testarea cu aparatul etilotest drept pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge (conform legii) pentru stabilirea alcoolemiei. În toată această perioadă în care s-a desfășurat ancheta nu s-au făcut publice coordonatele alcoolemiei sau alte informații din dosar.

Astăzi, la finalul unei ședințe a Consiliului Județean Tulcea, tensionate și cu mai multe hotărâri neadoptate ca urmare a faptului că foștii liberali aleși pe listele USL s-au regrupat (parțial) într-o nouă alianță, ACL, consilierul Tașcu Caraman a anunțat că – și dă demisia din motive de…schimbarea domiciliului.

Conducătorul mopedului poseda permis de conducere corespunzător categoriei și purta cască de protecție.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com