Click pentru a te abona

Conferinţă regională dedicată Săptămânii securităţii şi sănătăţii în muncă

30 Shares

„Am participat la lucrările Conferinţei regionale dedicate Săptămânii securităţii şi sănătăţii în muncă, în cadrul campaniei „Locuri de muncă sigure şi sănătoase prin managementul substanţelor periculoase“, organizată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Tulcea.

Mă bucur că interesul manifestat de Guvernul României față de problematica muncii este tot mai mare și tot mai profesional. Numai pe parcursul acestui an, au avut loc la Tulcea două etape ale campaniei „Informare acasă! Siguranță în lume!“, un proiect destinat românilor care doresc să muncească, să studieze și să locuiască în străinătate și care a urmărit, practic, combaterea fenomenului sclaviei moderne.

Campania 2018-2019  își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la riscurile prezentate de substanțele periculoase la locul de muncă, precum și să promoveze o cultură a prevenirii riscurilor.

Numeroase persoane din Uniunea Europeană sunt expuse la substanțe periculoase în cadrul spațiului de lucru. În plus, deoarece pericolele sunt adesea invizibile sau nu sunt bine înțelese – putând fi cauzate de vapori, de pulberi sau de expuneri accidentale – ele nu pot fi combătute corespunzător. De cele mai multe ori, măsurile sunt luate prea târziu. De aceea, consider că orice  manifestare de acest fel, diversificarea și cât mai multe  campanii de informare, de educație privind drepturile pe care trebuie să le aibă fiecare om care se angajează în procesul muncii, în țară sau în străinătate, riscurile la care se expun atunci când sunt puși în situația de a lucre cu substanțe periculoase, într-un mediu poluat fără  ca toate măsurile de protecție și securitate a muncii să fie aplicate”a declarat deputatul social democrat Radu Anișoara la finalul lucrărilor Conferinței de la Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com