Click pentru a te abona

Conferința Internațională pentru protecția martorilor, organizată în România, la Tulcea

0 Shares

Poliția Română, prin Oficiul Național pentru Protecția Martorilor, organizează, în perioada 12 — 15 octombrie a.c., conferința internațională cu tema, Cooperare regională în domeniul protecției martorilor — factor esențial în combaterea marii criminalității’.

La conferință, alături de polițiștii români, participă specialiști din Albania, Belgia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Serbia și Moldova.

Activitatea urmărește îmbunătățirea cooperării regionale și internaționale în domeniul protecției martorilor, în contextul în care măsurile de protecție trebuie adaptate permanent cu un pas înaintea grupărilor infracționale, ce pot pune în pericol viața și integritatea martorilor.

Organizarea conferinței în țara noastră reprezintă un semn de apreciere pentru profesionalismul și experiența polițiștilor români în domeniu și pentru încrederea de care se bucură Poliția Română la nivel internațional.

Evenimentul se desfășoară la Tulcea, cu sprijinul Fundației Hanns Seidel.

Oficiul Național pentru Protecția Martorilor reprezintă structura specializată a Poliției Române care ia toate măsurile necesare pentru protecția martorilor, cu asigurarea confidențialității informațiilor gestionate.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com