Click pentru a te abona

Conferință internațională: Objects, Ideas and Travelers. Contacts between the Balkans, the Aegean and Western Anatolia during the Bronze and Early Iron Age

0 Shares

Conferința Internațională „Objects, Ideas and Travelers. Contacts between the Balkans, the Aegean and Western Anatolia during the Bronze and Early Iron Age. Conference to the Memory of Alexandru Vulpe” se desfășoară în perioada 11-13 Noiembrie 2017, la Tulcea și este organizată cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Tulcea şi în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea.

Evenimentul este organizat de Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” – TulceaInstitutul de Arheologie „Vasile Pârvan” – BucureştiInstitutul de Pre- şi Protoistorie al Universităţii din Heidelberg (Germania) şi Institutul German de Arheologie. Departamentul Eurasia – Berlin și reunește la Tulcea peste 50 de cercetători de marcă din România, Germania, Austria, Franţa, Marea Britanie, Polonia, Bulgaria, Suedia, Danemarca, Croaţia şi Republica Moldova.

“Mă bucur că importante nume implicate în cercetare istorică ajung, iată, în județul nostru, pentru a discuta aspecte concrete legate de o semnificativă perioadă din preistoria sud-estului Europei, cuprinsă între sfârşitul mileniului IV şi începutul mileniului I a.Chr..

Vorbim, astăzi, despre o reunire a celor mai noi şi importante contribuţii ştiinţifice în domeniu, așezate pe masa dezbaterilor aici, la Tulcea.

Profit de ocazie și transmit felicitări inițiatorilor acestui demers științific, pentru faptul că reușesc să transforme județul nostru într-un centru cultural și științific cu o semnificație deosebită, că aduc la Tulcea evenimente extrem de importante pentru ceea ce înseamnă cunoașterea trecutului și aprofundarea istoriei îndepărtate.” a declarant sâmbătă la deschiderea lucrărilor conferinței vicepreședintele Dumitru Mergeani.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com