Click pentru a te abona

Comunicat PSD Tulcea: NU a trădat niciun consilier județean PSD

PSD Tulcea dezaprobă modul josnic în care PNL aruncă în spațiul public informații false privind o presupusă trădare din rândul consilierilor județeni PSD, la votul pentru desemnarea vicepreședinților Consiliului Județean Tulcea. NU a trădat niciun consilier județean PSD.

Problema de moralitate este în altă parte: Ștefana Zibileanu din presupusa alianță cu Pro România a trădat și nu a votat așa cum și-a asumat. Și-a încălcat cuvântul, dar nu și interesul personal. Nu sunt afirmații fără acoperire, ci probate. A ales să nu se voteze pe ea însăși, ci în urma unei înțelegeri cu PNL Tulcea, a ales să voteze candidații PNL și PMP.

Județul Tulcea are nevoie de oameni serioși, de cuvânt, nu de oameni care aleg confortul personal în defavoarea nevoilor județului. Echipa consilierilor județeni PSD va continua să își facă datoria față de cetățeni indiferent de modul în care celelalte partide aleg să facă politică.

PSD Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com