Click pentru a te abona

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Tulcea: Hotărâri de ultimă oră

0 Shares

Urmare atenționării meteorologice valabilă în intervalul 11-12.10.2016, cod portocaliu de precipitații abundente sub formă de ploaie manifestate pe teritoriul județului Tulcea, ce au înregistrat cantități cumulate între 62 l/mp — 179 l/mp prefectul județului Tulcea, domnul Bădiță Marin, în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Tulcea, a convocat în ședință extraordinară membrii acestei structuri, astăzi, 12.10.2016, ora 16.00.

inundatii1

Avand în vedere faptul că fenomenele meterorologice au determinat creșteri bruște ale nivelelor apei din rețeaua de canale de desecare, suprafețe cu luciu de apă și băltiri care pot pune în pericol infrastructura de imbunătățiri funciare, terenuri agricole, centre de producție, obiective de interes național și local, în cadrul ședinței a fost adoptată Hotărârea nr. 36 privind aprobarea interventiei de urgenta în vederea punerii în funcțiune a următoarelor stații de pompare de desecare administrate de ANIF:

Amenajarea Măcin — 23 August : SPE km4, SPR km 161, SPE km 161, SPE Jijila;

Amenajarea Măcin — Carcaliu: SPE Măcin;

Amenajarea 23 August — Isaccea: SPAE Lata, SPE1A Grindu, SPE2 Grindu;

Amenajarea Tulcea — Nufăru: SP Zagen, SPE2 Zaghen.

În ce-a de-a doua parte a întalnirii de lucru, urmare sesizărilor și solicitărilor a patru UAT-URI (Horia, Frecăței, Luncavița, Văcăreni) s-a pus în discuție constituirea unei comisii pentru constatarea și evaluarea pagubelor produse de ploile căzute.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com