Click pentru a te abona

Comisiile reunite pentru Politică Externă au avizat favorabil proiectul de buget pe 2019 pentru Ministerul Afacerilor Externe

340 Shares

Bugetul alocat Ministerului Afacerilor Externe(MAE) pentru anul în curs este de 1 miliard de lei, cu 27,3% mai mare față de anul trecut. În Comisiile reunite pentru Politică Externă din Parlamentul României am analizat filozofia bugetului pentru MAE care cuprinde cheltuielile specifice aferente activităților României de exercitare a președinției Consiliului UE dar și alocările de fonduri necesare  finanțării în anul 2019 a acțiunilor aferente organizării și desfășurării alegerilor pentru Parlamentul European și pentru alegerea Președintelui României.

Deasemenea, anul acesta s-au alocat fonduri pentru modernizarea și reabilitarea imobilelor proprietatea statului român din străinătate, aflate în administrarea Ministerului Afacerilor Externe în special, cele care reprezintă monumente istorice sau monumente de patrimoniu UNESCO, un exemplu în acest sens este renovarea clădirii Ambasadei României la Paris, o clădire valoroasă care face parte din patrimoniul UNESCO.

Desigur, s-a avut în vedere buna desfășurare a activității celor 170 de misiuni diplomatice, ambasade și consulate generale și cheltuielile necesare pentru Parteneriatul Estic. Comisiile reunite pentru Politică Externă au avizat favorabil proiectul de buget pe 2019 pentru Ministerul Afacerilor Externe.

Deputat PSD Mirela Furtună

Secretar al Comisiei pentru politică externă

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com