Click pentru a te abona

Comisia pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților în Olanda

39 Shares

În perioada 3-5 octombrie 2018 ,delegația condusă de domnul deputat Alexandru Stănescu alături de colegii săi, domnul deputat Sebestyen Csaba-Istvan și domnul deputat Vasile Gudu din cadrul Comisiei pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților, a desfășurat o vizită de lucru în Olanda. Pe tot parcursul deplasării gazda delegației a fost ambasadorul României la Haga , doamna Brândușa Predescu.

Ziua de 3 octombrie a început cu o serie de discuții interesante privind Președinția română a Consiliului UE și viitoarea Politică Agricolă Comună, purtate cu delegația Comisiei pentru Agricultură din Camera Reprezentanților, condusă de doamna președinte Attje Kuiken.

Cea de-a doua parte a vizitei noastre a avut loc la sediul Ministerului Agriculturii din Olanda, unde ne-am întâlnit cu domnul Aldrik Gierveld, Director General Adjunct și doamna Ineke van de Weijgaert, Director Regional responsabil și de România. Pe agenda discuțiilor de la Minister, un rol central l-a avut poziția noastră privind pachetul de reformă a  PAC post 2020, în special faptul că nu suntem de acord cu reducerea bugetului și respingem categoric măsura plafonării subvențiilor agricole.

Data de 5 octombrie, Ziua Internațională a Educației, am sărbătorit-o printr-o vizită în stațiunea experimentală de cercetări pomicole Randwijk, care aparține Universității Agronomice Wageningen. Cea de-a doua oprire a fost la Cooperativa Fruit Masters, veche de 110 ani, cu o cota de piață de 25 % din volumul valoric al sectorului pomicol din Olanda. Pentru noi ziua a fost extrem de interesantă, prin faptul că am putut observa modul în care se desfășoară cercetarea pomicolă în Olanda, dar și să aflăm povestea de succes a unei cooperative de fructe.

A fost un proces educațional această vizită de lucru și doresc să nu ne oprim niciodată din procesul de susținere a fermierilor români.Deputat PNL Gudu Vasile/cp

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com