Click pentru a te abona

Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală a Parlamentului European a aprobat pachetul de flexibilizare a Politicii agricole comune (PAC)

345 Shares

Fermierii nu vor mai avea obligația de a păstra o parte din terenul arabil sub formă de pârloagă, vor putea înlocui rotația culturilor cu diversificarea lor, fermele mici vor fi scutite de controale și sancțiuni.

„Pachetul de modificări, care a primit deja avizul Consiliului UE, vizează standardele de bune condiții agricole și de mediu (GAEC), acordarea de derogări și posibilitatea statelor membre de a modifica Planul național strategic de două ori pe an, în funcție de nevoile agricultorilor.

Michael Gudu Deputat PNL Tulcea

Noile reguli vizează scutirea fermelor cu suprafețe mai mici de zece hectare de controale și sancțiuni legate de respectarea cerințelor de condiționalitate. 90% din fermele din România au suprafața mai mică de cinci hectare”

a transmis deputatul tulcean Michael Gudu agricultorilor tulceni.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

345 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com