Click pentru a trimite e-mail

Comisarul șef Grădinaru Dumitru Daniel este noul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea

Începând cu 19.06.2018, comisarul șef Grădinaru Dumitru Daniel a fost numit, prin ordin al ministrului afacerilor interne, șef al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, după ce a promovat examenul organizat pentru ocuparea acestui post.

 

Ofițerul are 46 ani și lucrează în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea din anul 1995, trecând prin domeniile: ordine publică și investigarea criminalității economice.

Din anul 2012 până în anul 2017, comisarul șef Grădinaru Dumitru Daniel a fost șeful Secției de Poliție Rurală nr. 1 Tulcea.

De la 10.05.2017 până la data susținerii examenului, ofițerul a fost împuternicit în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.