Click pentru a te abona

Comisariatul de Control Integrat “Delta Dunării”: Braconaj pe Razim

Ca urmare a unor date și informații referitoare la pescuitul fără îndeplinirea condițiilor legale în zona Complexului lagunar Razim – Sinoe, Comisariatul de Control Integrat  “Delta Dunării” (C.C.I.D.D.) al A.R.B.D.D. a organizat o amplă actiune de control împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea pe baza protocolului încheiat între Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și al Ministerului Afacerilor Interne.

Untitled-1

In cadrul misiunii din data de 9 februarie a.c., s-au constituit mai multe dispozitive de control, atât în zona mulurilor lacului Razim, cât și pe raza localităților pe relația Valea Nucarilor – Sarichioi – Jurilovca – Sălcioara.

În jurul orelor 12:50, pe direcția localității Sălcioara spre Capul Doloșman, inspectorii ecologi ai C.C.I.D.D. au ridicat în vederea confiscării circa 300 m de setci monofilament interzise la pescuit, abandonate, în formă de tip legătură, precum și o cantitate totală de 504 kg pește proaspăt din speciile șalău și babușcă. Peștele rezultat a fost predat la o societate de profil autorizată în vederea comercializării.

Administraţia Rezervaţiei Biosferei ,,Delta Dunării” (ARBDD), prin programul de control al Comisariatului de Control Integrat “Delta Dunării” organizează permanent astfel de misiuni, pentru a conştientiza opinia publică în vederea sustinerii combaterii actelor contravenționale și infracționale privind pescuitul și acvacultura, a braconajului piscicol în acest caz.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.