Click pentru a te abona

Comisariatul ARBDD în acțiune în Săptămâna patimilor. Pe urmele braconierilor

0 Shares

In trimestrul I al anul 2018, COMISARIATUL RBDD din cadrul Gărzii Naționale de Mediu a efectuat, cu un efectiv de 10 comisari, un număr total de 160 controale, dintre care 91 inspecții planificate, conform planului anual de control, si 69 inspecții neplanificate.

Au fost efectuate controale comune in colaborare cu personalul ARBDD Tulcea, al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Serviciul de Politie Delta Dunarii si cu Garda Nationala de Mediu—Comisariatul General.

In cursul inspectiilor efectuate au fost constatate neconformitati si au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, dintre care 12 avertismente si 1 (una) amenda contraventionala in valoare de 7500 lei, data unei persoane fizice care nu a respectat obligatia prevazuta in OUG nr. 195/2005 privind protecția mediului, cu modificarile si completarile ulterioare (art. 94 alin. (1) lit. g.). Totodată, în urma a 14 controale privind combaterea braconajului piscicol si cinegetic au fost confiscate un numar de unelte diferite de pescuit, din care 54 unelte tip monofilament interzise la pescuit si 4 setci din fir textil (in lungime totala de aprox. 2200 metri), precum si 214 kg peste.

Inspecțiile realizate au avut ca prioritate realizarea controalelor planificate din planul anual de inspectii privind respectarea actelor de reglementare si a legislatiei de mediu, prevenirea si combaterea braconajului piscicol si cinegetic, inspectiile dispuse de Comisariatul General al Gărzii Naționale de Mediu, inspectiile pentru verificarea măsurilor impuse cu ocazia controalelor anterioare si inspectiile cu alte autoritati.

Precizăm că în cursul trimestrului I al anului 2018 nu au fost înregistrate poluări, accidente sau incidente care să ducă la afectarea gravă a factorilor de mediu apă, aer, sol, in perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com