Click pentru a te abona

Coloane de tir-uri care se întinde pe mai mulţi km la ieşirea din Bulgaria şi intrarea în România

71 Shares

Referitor la imaginile şi informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la formarea unei coloane de tir-uri care se întinde pe mai mulţi km la ieşirea din Bulgaria şi intrarea în România, precizăm faptul că pe teritoriul Bulgariei, la Punctul bulgar de încasare a taxei de pod şi cântar, s-a format o coloană de aproximativ 7 km.

Menţionăm faptul că taxarea se efectuează cu aproximativ 2,5 km înainte de a traversa podul si a ajunge la controlul de frontieră româno-bulgar.

Din punct de vedere al formalităţilor de frontieră efectuate la intrarea în ţară de poliţiştii de frontieră români, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu nu sunt probleme, controlul fiind efectuat pe 6 artere destinate autovehiculelor de transport marfă,  cu 7 poliţişti de frontieră.

Informaţii suplimentare

Precizăm însă faptul că, în ultimele 24 de ore, s-a prezentat la intrarea în ţară un număr foarte mare de mijloace de transport marfă, ca urmare a faptului că pe teritoriul Bulgariei se derulează lucrări la mai multe tronsoane de drumuri, iar traficul pentru acest tip de mijloace de transport este canalizat în principal pe P.T.F. Giurgiu. Totodată, autorităţile statului vecin opresc pe teritoriul Bulgariei camioanele şi le permit continuarea călătoriei grupat, către punctul de frontieră.

În ultimele 24 de ore, la intrarea în ţară s-au prezentat 1.500 camioane.

71 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com